вівторок, 19 квітня 2016 р.

«Інноваційні технології та методики в галузі дошкільної музичної освіти» в ТНВК №7 .



«Інноваційні технології та методики в галузі дошкільної музичної освіти» в ТНВК №7 .


 

         14 квітня 2016 року в Тернопільському навчально-виховному комплексі № 7 відбулось засідання методичного об'єднання музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста Тернополя на тему: «Інноваційні технології та методики в галузі дошкільної музичної освіти» .
         Захід відбувався під керівництвом Погорєлко О.Ю. - методиста Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.
          В роботі методичного об'єднання взяли участь музичні керівники дошкільних навчальних закладів та НВК. Зі словам привітання виступили методист ТКМЦНОІМ Погорєлко О.Ю. та директор ТНВК№7 Волинець Л.М. До уваги учасників методичного об'єднання було представлено заняття для дітей старшого дошкільного віку «Як стати артистом». Музичний керівник Турченяк О.Д. продемонструвала використання інноваційних технологій: ритмопластика, фонопедичні вправи,  ритмічні вправи, пластичне інтонування , ритмічне інтонування, масаж, театр тіней, оркестр води та інші.
         Вихователь–методист закладу Чудакевич Г.В. виступила з комп’ютерною презентацією досвіду роботи: « Інновації з музичного виховання в дошкільному закладі», під час якої було висвітлено різноманітні інноваційні технології, що впроваджуються в практику під час музичних занять. А також було проведено релаксацію «Моя професія –музичний керівник». Музичний керівник ДНЗ №9  Курило Т.М. поділилась досвідом роботи з теми: «Інноваційний підхід до проведення свят та розваг патріотичного спрямування   у ДНЗ» .
Турченяк О. Д. поділилася методами створення музичного інструменту своїми руками, зокрема такого, як рейнстік, який було виготовлено для оркестру води.
         В ході підготовки до МО музичним керівником, вихователями Пшеничняк О.В., Лозинською І.Б., Рудик Г.Я., практичним психологом Прошиною І.К. було виготовлено цікаві декорації, саморобні музичні інструменти, а також хенд-мейд сувеніри «листівки-привітання», які були вручені гостям.
         Під час обговорення присутніми була надана висока оцінка роботи музичного керівника Турченяк О.Д. та закладу.















Немає коментарів:

Дописати коментар