середу, 5 квітня 2023 р.

Вплив театралізовано-ігрової діяльності на формування особистості дітей дошкільного віку

 5 квітня   2023 р  на платформі Google Meet у форматі онлайн відбулось засідання  музичних керівників  закладів дошкільної освіти з теми: "Вплив театралізовано-ігрової діяльності на формування особистості дітей дошкільного віку". Метою даного заходу було ознайомити учасників з поняттям театралізовано-ігрової діяльності та її позитивним впливом на формування особистості дітей дошкільного віку.

 Під час заходу розглянули позитивні ефекти театралізовано-ігрової діяльності на формування особистості дітей дошкільного віку, зокрема розвиток емоційної сфери, формування комунікативних навичок, розвиток фантазії та творчості, а також розвиток пізнавальних процесів.

Також  оглянули практичні приклади театралізовано-ігрової діяльності в дошкільних закладах, що дозволить учасникам заходу застосувати отримані знання на практиці.

Після основної частини вебінару відбулася сесія запитань та відповідей, під час якої учасники мали змогу отримати додаткову інформацію та консультації .

Захід був проведений успішно, учасники проявляли активність та інтерес до теми. 

Сподіваюсь, що отримані знання допоможуть педагогам збільшити ефективність виховної роботи з дітьми дошкільного віку та зробити цей процес більш цікавим та пізнавальним.

Учасникам онлайн засідання  надані методичні рекомендації щодо впливу театралізовано-ігрової діяльності на формування особистості дітей дошкільного віку .















Немає коментарів:

Дописати коментар