четвер, 27 квітня 2023 р.

STREAM-освіта як напрям інтегрованого навчання та виховання дітей дошкільного віку.

 

26  квітня  в рамках роботи онлайн засідання   Інтерактивної  школи сучасного  вихователя  розглядали тему:  "STREAM-освіта як напрям інтегрованого навчання та виховання дітей дошкільного віку".  У  заході  прийняли участь   вихователі - методисти  закладів   дошкільної  освіти м. Тернополя. 

Під час заходу  розглянуто теоретичні та практичні аспекти STREAM-освіти. Було надано приклади практичної реалізації STREAM-освіти в дошкільному закладі, а також проєктів, які об'єднують елементи STREAM-освіти з іншими предметами та навичками.

Для вивчення питання про інтегроване навчання були запропоновані методики, за допомогою яких можна використовувати STREAM-освіту як інструмент інтегрованого навчання. Також було обговорено, як STREAM-освіта може сприяти розвитку виховних цінностей та формуванню соціальних та етичних навичок у дітей дошкільного віку.

Учасники Інтерактивної  школи  отримали поради щодо використання STREAM-освіти в практиці та мали можливість задати запитання.

Загальний висновок, який можна зробити після проведення онлайн засідання, полягає в тому, що STREAM-освіта може бути ефективним інструментом для інтегрованого навчання та виховання дітей дошкільного віку. Також,  захід надав учасникам цінну інформацію та поради, які вони можуть використовувати в своїй практиці.

Дякую  учасникам за увагу та активну участь у онлайн засіданні   Інтерактивної  школи  сучасного вихователя.

 










Немає коментарів:

Дописати коментар