середу, 19 квітня 2023 р.

Піскова терапія як засіб розвитку пізнавальної сфери дошкільнят.

 19  квітня 2023 року  на освітній платформі Google Meet  проведено онлайн засідання  динамічної групи вихователів  других  молодших   груп за темою: «Піскова  терапія як засіб розвитку пізнавальної сфери дошкільнят» .

Під час   організаційно - інформаційного     блоку  надано короткий огляд теми вебінару та висвітлено його значення для розвитку пізнавальної сфери дошкільнят.

 В ході методично-теоретичного блоку  було ознайомлення з поняттям піскової терапії: розглянуто теоретичний аспект піскової терапії, її основні принципи та філософію. Учасникам було представлено основні інструменти та матеріали, необхідні для проведення даної технології. 

Під час  розгляду  питання , щодо піскової терапії як засобу  розвитку пізнавальної сфери дошкільнят: проаналізовано вплив цієї  технології  на розвиток дітей дошкільного віку. Учасники ознайомилися з тим, як піскова  терапія допомагає розвивати уяву та творчість дітей, вирішувати проблемні ситуації та емоційні проблеми, а також допомагає розвивати мовлення та сприйняття мови.

  В процесі  практичної  частини  проведено демонстрацію техніки піскової терапії. Присутнім було показано конкретні приклади застосування  даної терапії в роботі з дітьми.

Учасникам   надано рекомендації щодо застосування піскової терапії як засобу  розвитку пізнавальної сфери дошкільнят.

 Дякую   усім  учасникам за увагу та активну участь.









Немає коментарів:

Дописати коментар