четвер, 23 березня 2023 р.

Використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій у процесі пізнавального розвитку дітей дошкільного віку.

 
Використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій у процесі пізнавального розвитку дітей дошкільного віку є важливим аспектом розвитку фізичного виховання в ЗДО.
23  березня   2022 р  на платформі Google Meet у форматі онлайн відбулось засідання  інструкторів  з фізичної культури   закладів дошкільної освіти з теми: «Використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій у процесі пізнавального розвитку дітей дошкільного віку».
В ході засідання педагоги   збагатили власний досвід  щодо використання нових  сучасних  технологій , які можуть використовуватися у процесі пізнавального розвитку дітей дошкільного віку, та навчання їх ефективному використанню у практиці  дітьми дошкільного віку. 
Під час практичного  блоку був проведений аналіз сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій. для дітей дошкільного віку.
 Присутні  педагоги   поділились досвідом роботи з даної теми.  Позитивні емоції,  залучення всіх учасників онлайн-засідання до  обміну  ідеями спонукало до подальшої співпраці та професійної підтримки один одного.
Захід приніс присутнім багато позитивних, щирих емоцій та відкрив новий погляд щодо роботи з даної проблеми.
Учасникам онлайн засідання  надані методичні рекомендації щодо  використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій у процесі пізнавального розвитку дітей дошкільного віку.

 







Немає коментарів:

Дописати коментар