четвер, 16 березня 2023 р.

Організація роботи з безпеки життєдіяльності дітей в ЗДО.

 

16  березня 2023 року  на освітній платформі Google Meet з метою: підвищення рівня свідомості та компетентності педагогів ЗДО з питань організації безпеки життєдіяльності дітей , проведено онлайн засідання  за темою:  «Організація роботи з безпеки життєдіяльності дітей в ЗДО» . .До участі у онлайновому занятті були запрошені  вихователі   середніх  груп  закладів  дошкільної освіти.

Учасники вебінару отримали можливість поставити запитання та отримати відповіді на них, а також обговорити проблеми, з якими стикаються у процесі роботи з дітьми.

Після теоретичної частини відбулась практична частина онлайн засідання , де  присутнім надано корисні  рекомендації та інструкції, які можна використовувати в процесі роботи з дітьми в ЗДО. Було відведено достатньо часу для дискусії та обговорення рекомендацій.

Загальний висновок з вебінару полягає в тому, що він був корисним та пізнавальним для усіх учасників, які отримали нові знання та корисні практичні рекомендації. Як результат, педагоги ЗДО зможуть покращити роботу з  безпеки життєдіяльності дітей в ЗДО.


Немає коментарів:

Дописати коментар