четвер, 28 жовтня 2021 р.

Особливості формування у дітей раннього віку культурно-гігієнічних навичок та вмінь

 

Здоров'я дітей, загартованість їхніх організмів, інтерес до здорового способу життя залежать і від того, наскільки сформовані у них культурно-гігієнічні навички. 

27 жовтня  на платформі Google Meet відбулось   онлайн засідання вихователів молодших  груп     закладів дошкільної  освіти  на  тему: «Особливості формування  у дітей раннього віку культурно-гігієнічних навичок та вмінь».  Учасники  заходу  розглянули та обговорили  питання щодо   формування культурно-гігієнічних  навичок, їх значення у розвитку дитини.   Завідувач ТДНЗ №27 Оксана Паращук привітала учасників  онлайн  заходу  і  представила  педагогів  даного  закладу, які  поділились   повсякденними  практиками  особистого догляду для дітей раннього та молодшого дошкільного віку.  Вихователі  І молодшої групи №1 «Котик і Півник»,  Олена Калин, Ірина Бунт презентували  свій досвід роботи з теми: «Формування культурно-гігієнічних навичок у дітей раннього віку». Вихователь-методист ЗДО№27  Тетяни Філь надала  методичні поради щодо  щоденних  здоров’язберігальних  практик.  Учасники заходу переглянули з досвіду роботи педагогів ЗДО№27   відео «Миємо руки правильно», «Культурно-гігієнічні навички під час харчування».

Учасникам онлайн засідання  надані методичні рекомендації щодо  формування  у дітей раннього віку культурно-гігієнічних навичок та вмінь.














Немає коментарів:

Дописати коментар