вівторок, 21 лютого 2023 р.

Громадянсько-патріотичне виховання дітей дошкільного віку.

 16  лютого на освітній платформі Google Meet у форматі онлайн відбулось    засідання динамічної   групи   вихователів  старших  груп ЗДО на тему:  "Громадянсько-патріотичне виховання дітей дошкільного віку. Під  час   засідання,  обговорили  наступні питання:

визначення поняття "громадянсько-патріотичне виховання" та його значення для дітей дошкільного віку.

Основні завдання громадянсько-патріотичного виховання в дошкільних закладах.

Методи та форми громадянсько-патріотичного виховання дітей дошкільного віку.

Впровадження громадянсько-патріотичного виховання в практику роботи дошкільних закладів.

В процесі  роботи учасники мали змогу задавати запитання та ділитися своїм досвідом у галузі громадянсько-патріотичного виховання.

Було обговорено різні аспекти громадянсько-патріотичного виховання, включаючи роль вихователів та батьків у процесі виховання дітей, вплив родинних традицій та культурного середовища на формування громадянської та патріотичної свідомості, а також способи виховання любові до рідної країни та національної свідомості.

У підсумку, проведене онлайн засідання для вихователів ЗДО на тему "Громадянсько-патріотичне виховання дітей дошкільного віку" було дуже плідним та корисним. Учасники отримали нові знання,  ідеї  та  методичні  рекомендації, а також мали змогу ділитися своїм досвідом та порадами з колегами.  Сподіваюся, що подібні засідання допоможуть підвищити рівень громадянсько-патріотичного виховання в закладах  дошкільної  освіти .










Немає коментарів:

Дописати коментар