середу, 11 травня 2022 р.

Гра- драматизація як дієвий засіб соціально- морального виховання дітей молодшого дошкільного віку

 

11  травня  2022  року   на освітній платформі Google Meet у форматі онлайн  відбулось   засідання  вихователів  других молодших   груп  з теми:   «  Гра- драматизація  як дієвий   засіб  соціально- морального виховання дітей молодшого  дошкільного віку». Під час  вебінару  з педагогами  обговорили  питання щодо   використання в освітньому процесі гри- драматизації  як дієвого  засобу соціально- морального виховання дітей молодшого  дошкільного віку  відповідно до вимог БКДО та  програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля», обмінялися думками  шодо використання  на заняттях народної   казки та театралізованої  гри. 

Вихователь-методист закладу дошкільної освіти  №15, Тарчинська М.Й. поділилась досвідом роботи закладу з теми:«Нетрадиційне використання казки для навчання та виховання дітей в закладі дошкільної освіти», присутні обговорили та проаналізували представлений матеріал.

З учасниками заходу було проведено вправу«Казковий вернісаж» під час, якої   вони відгадували назви казок та називали  головних  персонажів.

 Учасники заходу  переглянули та обговорили відео казку: «Неслухняне  мишеня», у виконанні  Казмірчук  Л.Є. ,  вихователя   ЗДО№20 .                    

Присутнім  надано  методичні рекомендації щодо використання в освітньому процесі гри- драматизації  як дієвого  засобу соціально- морального виховання дітей молодшого  дошкільного віку  відповідно до вимог БКДО та  програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля».

 











Немає коментарів:

Дописати коментар