вівторок, 25 січня 2022 р.

Всеукраїнський захід «Пісня єднання»

 

21 січня 2022 року за участю закладів дошкільної освіти відбувся  Всеукраїнський захід «Пісня єднання», присвячений Дню Соборності.

Метою заходу є виховання у дошкільнят почуття патріотизму, любові до України, відродження духовності та інтересу до культурних надбань народу.

Захід організовано за ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Львова спільно з управлінням освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та за підтримки МОН.

 День Соборності України – день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ.

В акції брали  участь діти та працівники дошкільної освіти всіх областей України.

Представляли  наш  регіон вихованці старшої групи№1, вихователі Вонсяк Г.Є., Максьо Г.М, Середа Н.М. , музичний керівник Марак Л.М., завідувач Блаженко Л.В., вихователь –методист Міхалків Т.Б., Тернопільського  закладу    дошкільної  освіти №21.  

Ми мали  можливість прийняти участь в чудовому заході та познайомитися і стати частиночкою  неоціненного досвіду роботи українського дошкілля!

Вкотре ми довели - Україна Єдина і Соборна!

 

 







Немає коментарів:

Дописати коментар