четвер, 5 листопада 2020 р.

Патріотичне виховання дошкільнят засобами музичного дитячого фольклору.

  Справжніх патріотів своєї Батьківщини найкраще виховувати з дитинства і цей процес формується з дошкільного віку вихованням любові до своєї Батьківщини. Серед засобів національного виховання в музичній діяльності музичним керівникам необхідно   використовувати  український дитячий музичний фольклор.

5 листопада під час  вебінару   з   музичними   керівниками  закладів дошкільної освіти  розглядали    тему:  «Патріотичне виховання дошкільнят засобами музичного дитячого фольклору».

З метою сприяння  підвищення   професійної   компетентності педагогів  щодо  використання музичного дитячого фольклору, як засобу патріотичного   виховання в процесі музичної  діяльності.

У ході проведення заходу розглянуто питання:

                    Розвиток музичних здібностей засобами фольклору.  

                    Дидактичні  ігри та вправи, як  засіб виховання патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку.

                    Використання  українського дитячого фольклору на музичних заняттях, святах і розвагах  у   закладі  дошкільної  освіти .

                    Учасникам  вебінару надано  методичні рекомендації щодо  використання музичного дитячого фольклору в освітньому процесі    закладів   дошкільної  освіти, як засобу патріотичного   виховання в процесі музичної  діяльності.









 Переглянути презентацію тут

 

Немає коментарів:

Дописати коментар