четвер, 31 травня 2018 р.

Конкурс. «Вихователь року - 2018»




Відповідно  до наказу  управління освіти і науки Тернопільської міської ради від 14.02.2018  № 507 «Про проведення  міського конкурсу «Вихователь року - 2018», Положення про конкурс професійної майстерності педагогічних працівників закладів дошкільної освіти,  з метою  піднесення статусу педагогічних працівників системи дошкільної освіти, створення можливостей для самореалізації, розкриття творчого потенціалу вихователів закладів дошкільної проведено професійний конкурс «Вихователь року - 2018». 

08.05.2018 відбувся заключний етап  конкурсу професійної майстерності серед педагогів дошкільних закладів  м. Тернополя  «Вихователь року – 2018».
За право називатися кращими змагалися троє  вихователів:
·        Велика Наталія  Богданівна, вихователь  ДНЗ № 1;
·        Дівик Лідія Василівна, вихователь ДНЗ № 22.
·        Зубаль Ірина Миколаївна, вихователь ДНЗ № 22.
Вихователі демонстрували  свої навики на відкритих заняттях з дітьми. Вони довели, що вміють працювати, дбають про те, щоб дитинство малечі було радісним, створюють усі умови для того, щоб кожна дитина відчула любов та увагу.  Педагоги  віддають малюкам своє серце, поєднуючи в собі вдачу лагідної матусі й талант дослідника, натхнення поета, актора, художника і вміння майстра на всі руки.
Кожен конкурс – це випробування. Хоча й складне, але цікаве. Воно змінює ставлення педагога до себе, коригує життєве кредо і окреслює оптимістичну настанову «мені це під силу». Вихователі представили опис власного педагогічного досвіду з розв’язання проблеми, над якою працюють, розробки різних типів занять із повним дидактичним забезпечення, сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу в ЗДО.
 Найголовніша перемога – титул «Вихователь року – 2018» дісталася вихователю Дівик Лідії Василівні, вихователю ДНЗ № 22.
Визнано  переможцями та  нагороджено  дипломами  управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільського  комунального  методичного центру  науково освітніх інновацій та моніторингу:
·                   у номінації «Вихователь – майстер своєї справи»   Велику Наталію   Богданівну, вихователя ДНЗ № 1;
·                   у номінації «Вихователь-творчість» Зубаль Ірину Миколаївну, вихователя ДНЗ № 22.
Конкурс  підтвердив істину про те, що вихователь - це професія, яка дає можливість постійно перебувати у світі дитинства, у світі казки і творчості. Тож педагог - це не професія, а покликання.













Немає коментарів:

Дописати коментар